طراحی و اجرای نوینترین روشهای مهندسی خاک و پی
در قدم اول همکاری، ارائه مشاوره و پروپوزال (فنی، زمانی و اقتصادی) برای مقایسه و انتخاب تکنیکهای پایدارسازی گود و بهسازی خاک صورت میگیرد. در همین راستا از شما دعوت میشود، ۲ مقاله زیر را مطالعه فرمایید:
اجرای سازه بتنی به روش تاپ دان
چگونگی طراحی و اجرای سازه بتنی به روش تاپ دان
مشاهده مقالهمتدهای بهروز مهندسی، برای رفع روانگرایی و مهار آب
CFA, Jet Grouting, DSM, Rigid Inclusion
مشاهده مقالهاجرای خدمات مهندسی خاک و پی
جهت رفع مشکلات روانگرایی، نشست و ظرفیت باربری سازهها، تکنیک های بهسازی بستر مانند میکروپایلها یا ریزشمعها، جت گروتینگ، اجرای شمع و اختلاط عمیق خاک تجویز و توصیه میشود.
سیستمهای دوخت به پشت
مشتمل بر: نیلینگ، انکراژ، دیوار برلنی و ایجاد برمهای خاکیسیستم نیلینگ (میخکوبی)، انکراژ و دیوار برلنی در گروه سیستم های دوخت به پشت طبقه بندی می شوند، که با اجرای مسلح کننده به صورت احاطه شده در دوغاب سیمان اجرا می شوند. گاها این سیستم ها در ترکیب با برم های خاکی اجرا میشوند.
تــــــــــــاپ دان (Top-down)
مشتمل بر: مقاطع فلزی، CFT، SRC، مقاطع بتنی پیشساختهدر این روش ابتدا چاه حفر شده و ستون های سازه بر روی شمع ها استقرار می یابند. پس از اجرای سقف همکف، گودبرداری تا زیر دال سقف انجام میشود و پس از اجرای دیوار حائلها، تیرریزی و نصب سقف بعدی آغاز میشود.
مشاوره و نظارت پروژههای شرکت
تالیف و ترجمه کتب تخصصی
کتاب بهسازی خاک
خلاصه کتاب
راهکارهای مقاومسازی پی و در واقع بهسازی خاک زیر فونداسیون یکی از معضلات اساسی در ساخت سازهها میباشد. با افزایش جمعیت و مشاهده خسارات ناشی از زلزله و سایر عوامل طبیعی این معضل و نیاز بشر به ایجاد سازههایی مقاوم و مستحکم و تقویت و بهسازی سازههای قدیمی به طور روزافزون گسترش یافته است.
کتاب انکراژ (مهارکوبی)
خلاصه کتاب
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی با روش نیلینگ دارد. در این کتاب اکثر مباحث مربوط به طراحی و اجرا ارائه شده است. این کتاب، حاصل ترجمه مراجع معتبر خارجی می باشد که با کوشش کارشناسان مجرب ژئوتکنیک شرکت پی بان گرد آوری شده است.
کتاب نیلینگ (میخکوبی)
خلاصه کتاب
نیلینگ (Nailing) یا میخکوبی روش خلاقانه مهندسین استرالیایی بود جهت پایدارسازی جدار تونل بکار گرفته شد. پس از آن استفاده از نیلینگ در طرحهای مختلف عمرانی نظیر تثبیت ترانشههای خط آهن و بزرگراهها، ساخت سازههای نگهبان گودبرداری شده در مناطق به کار بسته شد.
فرآیند ارائه خدمات در پروژهها
نظر کارفرمایان محترم درباره شرکت پیبان
اجرای سیستم حفاظت جانبی گود پروژه را در طی قراردادی با شرکت پی بان واگذار کردیم، پایدارسازی گود به روش نیلینگ و انکراژ و سازه نگهبان بود که حدودا 200 تن وزن سازه نگهبان پروژه شد و گودبرداری در زمینی به مساحت 1600 متر مربع انجام گردید. با توجه به خیریه بودن پروژه شرکت مهندسی پی بان تخفیف خوبی بابت این پروژه قائل شد و عملیات گودبرداری بدون هیچگونه حادثه ای و با اجرای کامل ایمنی به بهترین نحو ممکن به اتمام رسید.
قطبی زاده هستم مدیریت اجرایی پروژه سپیدارواقع در خیابان جردن را بر عهده دارم، عمق گودبرداری این پروژه نزدیک به 17 متر بوده به صورتیکه، در ضلع شمال و جنوب زمین سیستم نیلینگ و انکراژ، و درضلع شرق و غرب آن سیستم خرپا به اجرا در آمد. جابجایی ها در حد مجاز و استاندارد گزارش شدند. شرکت فنی مهندسی پی بان به نحو احسنت و بدون هیچگونه اتفاق و حادثه ای پروژه گودبرداری را به اتمام رسانیدند.
پروژه ایوان فرمانیه دارای بالغ بر 64000 مترمکعب حجم خاکبرداری تا عمق 30 متر گودبرداری بود که توسط مجموعه شرکت پی بان، اجرایی و به اتمام رسید. از ابتدا تا انتهای کار با پرسنل کارآزموده ای که داشتند عملیات پایدارسازی را اجرا کردند و این پروژه را در کمال صحت و سلامت به اتمام رسانیدند. پروژه ما قاعدتا ترکیبی از اجرای تاپ دان و نیل و استرند بود، به صورتیکه ضلع غربی پروژه به طور کامل با استفاده از روش تاپ دان پایدار شد که در این عملیات، باز حفاری، گمانه زنی ها و اجرای گالری و تمامی موارد توسط شرکت پی بان در ظرف زمانی معینی که قرار گذاشته بودیم انجام شد.
نیلینگ و پایدارسازی های کاملا سنتی از پروژه هایی بودند که قبلا در آنها فعالیت داشتیم. به این نتیجه رسیدیم که پروژه جدیدمون را بر اساس تکنولوژی نوین شروع کنیم. پروژه جدید بر اساس پایدارسازی تاپ دان در حال انجام است. با تحقیقاتی که بنده و شرکا انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که شرکت پی بان که از شرکت های مورد نظر ما بود و به مدت یکسال هست که با این شرکت همکاری داشتیم. گروه فنی خیلی حرفه ای داشتند و کاملا از سیستم پایدارسازی تاپ دان اجرا شده توسط این مجموعه راضی هستیم.
از شرکت پی بان که این پروژه رو به سرعت و با ایمنی و دقت بسیار بالا و بدون حادثه به اتمام رسانده تشکر می کنیم. توصیه بنده به دوستان این هست که اگر نیازمند مشاوره در زمینه گودبرداری هستند، حتما با شرکت پی بان تماس بگیرند. این شرکت هم از لحاظ برآورد هزینه و هم از لحاظ دانش پایدارسازی بسیار میتونن در پروژه ها کمک کننده باشند، از لحاظ اقتصادی نسبت به شرکت های دیگه همیاری بیشتری دارند و کمال همکاری را با مالک و ناظر و مجری خواهند داشت.
پروژه پایدارسازی از پروژه های مهم و تاثیرگذار در پروژه های ساختمانی است، چرا که سرعت، دقت و صداقت در گفتار و کردار پیمانکار بسیار حائز اهمیت خواهد بود. این ویژگی ها رو در شرکت پی بان به طور بسیار قوی، شاهدش بودم. ارتباطم با مدیران شرکت پی بان سابقه بیش از ده سال را دارد. شرایط اقتصادی مملکت حکم می کرد در این اوضاع و احوال که قیمت ها هر روز درحال تغییر است، کسی تعهدی به انجام تعهداتش مطابق قرارداد نداشته باشه ولی شرکت پی بان همونطور که پایدارساز خیلی قوی ای هست، در انجام تعهداتش در پروژه های مشترک نیز پایداری خودش رو ثابت کرد.
مطالب تخصصی ما را از دست ندهید
در این قسمت سعی کردیم مطالب تخصصی و آموزشهای کاربردی در زمینه ژئوتکنیک را منتشر کنیم.
معایب روش تاپ داون
معایب روش تاپ داون (Top-Down) در ساخت و ساز روش تاپ داون (Top-Down) یکی از تکنیکهای پیشرفته در صنعت ساخت و ساز است که به دلیل کاهش زمان اجرا و امکان همزمانی عملیاتهای ساخت در
گودبرداری و اهمیت آن در پروژههای ساخت و ساز
گودبرداری و اهمیت آن در پروژههای ساخت و ساز گودبرداری یکی از مراحل اولیه و حیاتی در فرآیند ساخت و ساز است که به معنی حذف خاک، سنگ، و مواد دیگر از زمین برای ایجاد
محدود کردن جابجایی دیوار دیافراگمی یک گود عمیق با جت گروتینگ
استفاده از جت گروتینگ برای محدود کردن جابجایی دیوار دیافراگمی در یک گود عمیق گودبرداریهای عمیق در تایوان اغلب در مناطق پرجمعیت و شلوغ انجام میشود. بنابراین، بسیاری از سایتهای ساختوساز در نزدیکی ساختمانهای
تاریخچه و توسعه فنآوری جت گروتینگ
تاریخچه و توسعه فنآوری جت گروتینگ جت گروتینگ یکی از فنآوریهای پیشرفته در مهندسی ژئوتکنیک است که برای بهبود و تقویت خاکهای سست و ناپایدار به کار میرود. این روش با استفاده از فشار بالا،
روشهای جت گروتینگ: تک سیال، دو سیال و سه سیال
روشهای جت گروتینگ: تک سیال، دو سیال و سه سیال جت گروتینگ یکی از فنآوریهای پیشرفته در مهندسی ژئوتکنیک است که برای تقویت و بهبود خاکهای سست به کار میرود. این روش شامل تزریق مواد
۸ مزیت تاپ دان
روش «تاپ دان» در مقایسه با دیگر روشهای گودبرداری به دلیل ویژگیها و مزایای خاص خود، بهویژه در پروژههای شهری و پیچیده، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. این روش با کاهش نیاز به سازههای نگهبان
کارفرمایان و همکاران ما
کارشناسان پیبان جهت مشاوره پاسخگوی شما هستند.